Tijd voor innoveren, wie doet er mee?     

Wanneer:    19 november
Waar:          DRU Cultuurfabriek, Hutteweg 24, Ulft
Tijd:            15.30 – 20.00

Op 19 november wordt voor de derde keer het event Health Valley afslag Achterhoek georganiseerd. Health Valley, Het Fieldlab Achterhoek, het ACT en Sensire hebben de handen ineen geslagen voor een innovatief event: Tijd voor innoveren, wie doet er mee? Graag nodigen wij u hiervoor uit.

Welke uitvinding maakt werken in de zorg gemakkelijker?
Vanuit het Fieldlab Achterhoek is de wens geuit om in de Achterhoek zorguitdagingen vanuit zorginstellingen op te lossen door middel van open innovatie. Met Sensire zijn er mooie uitdagingen geformuleerd. Wij vroegen de medewerkers in de zorg of ze tijdens hun werk wel eens denken: “als hier nou eens iets voor uitgevonden kon worden, dan zou dat het werk een stuk gemakkelijker of aangenamer maken”. Deze medewerkers grepen hun kans door hun wensen volop kenbaar te maken met betrekking tot handige hulpmiddelen in de zorg. Met experts en andere ondernemers gaan we tijdens het congres aan de slag om deze vraagstukken van de zorgmedewerkers te onderzoeken. Tijdens het event krijgt u inzicht in de ontwikkeluitdagingen van Sensire en wordt een eerste aanzet gemaakt met ideeën. Mogelijk ziet u ook kans om een ontwikkeling op te pakken zodat u betrokken kunt worden bij businessontwikkeling. Vervolgens begeleiden we een traject om binnen enkele weken van idee naar project te komen. Uiteindelijk met als doel om de vragenstukken van de zorgmedewerkers te beantwoorden en te komen met nieuwe businessontwikkeling in de Achterhoek.

Graafschapcollege
Ter voorbereiding van het congres hebben studenten van het ROC Graafschapcollege onderzocht hoe je het best media kan inzetten bij het oplossen van vraagstukken in de zorg. Dit proces is geregistreerd door FocuZ tv. De verschillende uitdagingen zullen tijdens het event gepresenteerd worden.

Wie doet er mee? Wij hopen u te ontmoeten op 19 november! U kunt uzelfhier registreren.