Vraag een BOOST Smart Industry Voucher aan

De meest aangevraagde en laagdrempelige soort van subsidie binnen de maakindustrie, in de vorm van co-financiering. 

Of het nu is om de haalbaarheid van het ontwikkelen van een configurator is. De ontwikkeling van nieuwe productiemethoden zoals 3D metaal- of kunststofprinten. Het opleiden van personeel binnen een nieuw digitaal platform in jouw organisatie. Expertise inhuur om een digitaliseringstraject mede vorm te geven. Het zijn zomaar wat grepen uit de toepassingen waarin deze voucher is ingezet de afgelopen jaren. Heb je vragen als maakbedrijf over deze vorm van subsidie; laat het me weten. De aanvraag is kosteloos. Onze ondersteuning bij de aanvraag is eveneens kosteloos. De administratielast is laag. Aanvrager is vrij in zijn keuze van toeleverancier (expert).  

 

De Groeiversneller is een andere veelgebruikte variant van ondersteuning bij groei van je onderneming. Bijkomend voordeel is dat deze voor de meeste sectoren toepasbaar is. Dit is een positieve uitzondering op de Boost voucher hierboven.

Je kunt rechtstreeks met OostNl contact zoeken bij interesse in een Groeiversneller voucher.

Ook kunnen wij je hierin ondersteunen. Door onze kennis van eerdere trajecten, maar ook in de afweging voor welke (combi) van subsidie je evt. kunt kiezen. Uiteraard werken we ook hierin kosteloos voor de sectoren maakindustrie/ ICT.