Sinds de start van het act is afgesproken twee ‘grote’ bijeenkomsten per jaar te organiseren. Dinsdag jl.,  bij de ‘conferentie en minibeurs 3D printen’ bij Palio in Winterswijk, een act initiatief, was ik aangenaam verrast door het grote aantal deelnemers: 40 exposanten uit zowel Duitsland als Nederland en ruim 300 deelnemers,  waaronder veel act relaties. Van een kleine bijeenkomst, waarbij wij rekenden op maximaal 60 tot 80 deelnemers werd het onverwacht een grote bijeenkomst. Het was dus een enorm succes!

Dit, en het achterblijven van aanmeldingen voor de bijeenkomst op 7 oktober, maakt ook duidelijk dat het organiseren van twee act bijeenkomsten, zo vlak na elkaar, verwarring geeft en vooral teveel is.

Bovenstaande heeft het bestuur van het act doen besluiten deze bijeenkomst door te schuiven naar het voorjaar 2014. Daarmee vervalt de bijeenkomst van 7 oktober a.s.

De geplande opening van het CIVON wordt verplaatst naar november. De uitnodigingen hiervoor worden verzorgd door het Graafschap College.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten op de volgende act bijeenkomst in 2014.