Meld je nu aan voor het eindcongres via [email protected]

Innovatie moet! Dat lees en hoor je overal. De overheid pompt er veel geld in, maar toch lijkt Nederland als kennisland achter te blijven. Tijd om andere manieren te proberen en te ontdekken. Tijd om (sterker dan voorheen) de samenwerking tussen kennisinstellingen en bedrijven stevig neer te zetten en van daaruit de vernieuwing te zoeken.

De afgelopen twee jaar is er binnen het SIA-RAAK project Hightech Innovatiehubs* geëxperimenteerd met 7 innovatiehubs van verschillende aard om te kijken wat wel en niet werkt. Met als resultaat: de uitkomsten van een onderzoek naar succesfactoren, continuïteit in innovatieprocessen, nieuw talentvol personeel en een win winsituatie voor iedereen. Innovatie wordt betaalbaar en kennis wordt gedeeld.

Wij vinden het tijd om de resultaten met jou te delen, te leren over de waarde van multidisciplinaire teams en elkaar te ontmoeten. Daarom nodigen we je graag uit voor de afsluiting van het SIA-RAAK project Hightech Innovatiehub op donderdag 26 maart a.s. in Deventer.

Bekijk hier het gehele programma